Recept voor 4 personen
Ingrediënten:
– 1 Chinese kool
– 4 eieren
– Kleine ui
– snufje chilipeper
– 2 el slagroom
– olijfolie
– sojasaus
– 300 g noedels
– zout en peper
Bereiding:
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in fijne stukjes. Klop de eieren in een kom los met de chilipeper en de slagroom. Meng de helft van de gesnipperde ui door de eieren en breng op smaak met zout en peper.
Verhit in een koekenpan olijfolie en giet er het eimengsel in. Bak op laag vuur ca. 5 minuten en draai de omelet dan voorzichtig om. Bak hem nog ca. 4 minuten.
Snijd de Chinese kool in reepjes. Neem de omelet uit de pan en laat hem afkoelen. Verhit weer olijfolie in de pan of in een wok en bak er de kool en de overgebleven ui in.
Giet de noedels af. Snijd de omelet in dunne reepjes en voeg hem toe aan de kool. Breng op smaak met sojasaus.
Serveer de noedels met de groenten.