Ingrediënten:

– 1 bloemkool

– 3 vastkokende aardappelen

– 1 ui

– 250 g kikkererwten (bokaal)

– 2 tot 3 el milde currypasta

– 200 ml kokosmelk

– pijpajuin

Bereiding:

Verdeel de bloemkool in roosjes.

Schil de aardappelen en snijd in kleine blokjes.

Snijd de ui in stukken.

Verhit olie in een pan of wok en bak de ui een 3 tal minuten. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 1 minuut mee. Voeg de bloemkool toe, roer de currypasta erdoor en bak weer 1 minuut mee.

Voeg de kikkererwten en kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat de curry 10 minuten zachtjes koken.

Snijd de pijpajuin in ringetjes.

Breng de curry eventueel nog wat op smaak met zout.

Bestrooi de curry met de pijpajuin.

Lekker met rijst.