Ingrediƫnten:

– 300 gram watermeloen

200 gram aardbeien

blaadjes eikebladsla

75 gram geitenkaas

15 gram pijnboompitten

50 ml balsamico

50 ml honing

1 eetlepel olijfolie

munt als afwerking

Bereiding:

Breng de balsamico met de honing aan de kook en laat die gedurende enkele minuten inkoken. Zet hem dan opzij om af te koelen.

Snij de aardbeien en de watermeloen in kleine blokjes.

Snij ook de sla fijn en meng er de olijfolie onder.

Verkruimel of snij de geitenkaas.

Rooster de pijnboompitten gedurende enkele minuten in een droge pan tot ze lichtbruin worden en beginnen geuren.

Meng de aardbeien, de watermeloen en de slareepjes goed door elkaar.

Schep de salade in diepe borden. Werk af met de geitenkaas en pijnboompitten.

Garneer met de balsamico-stroop en een takje munt als afwerking.